Uw kans om weer muziek te maken!

Het Jachthoorn en Trompetterkorps Gemert is een showkorps. Dat betekent dat het korps normaal geen concerten organiseert, maar te vinden is op taptoes en bij streetparades. Maar, daar gaat op 21 mei 2017 verandering in komen.

Veel mensen in Gemert en omgeving maken muziek. Daarnaast zijn er ook veel mensen die ooit veel plezier hadden in het maken van muziek, maar zijn gestopt. Bent u ook gestopt met het maken van muziek omdat u het te druk kreeg bij uw baan? Omdat u kinderen kreeg? Of omdat u ging studeren? Nu is de kans om weer (eenmalig) muziek te gaan maken! Het Jachthoorn en Trompetterkorps Gemert organiseert op 21 mei 2017 een re√ľnieconcert bij Dientje voor iedereen die graag weer deelneemt aan een uniek concert.

Hiervoor worden vier speciale repetities georganiseerd. Deze zijn op de zondagenochtenden 22 januari, 19 februari, 19 maart en 7 mei van 10:00 tot 12:00u.

Wilt u zich aanmelden voor dit speciale concert? Stuur dan een e-mail naar secretaris@jentgemert.nl. Ook bij vragen over het evenement kunt u naar hetzelfde e-mailadres een bericht sturen.

Meld u aan! Dan maken wij er een prachtig concert van!