Jubilarissen bij Jachthoorn- & Trompetterkorps Gemert

Zaterdag 19 maart werd de jaarvergadering gehouden van het Gemertse Jachthoorn en Trompetterkorps. Er werd teruggekeken op een uiterst succesvol jaar en er was veel aandacht voor onze jubilarissen.

Afgelopen jaar zijn er weer een aantal mooie optredens voorbij gekomen, met als hoogtepunt het vijfdaagse optreden in Ahoy te Rotterdam.

Ook werd er aandacht geschonken aan het succesvolle project Music Kids. Middels dit project wordt een impuls gegeven aan het muziekonderwijs op de basisschool en geprobeerd jonge muzikanten enthousiast te maken voor het korps. Woensdag 6 april wordt het project afgerond met een gezamenlijk concert door de jonge muzikantjes en leden van J&T.
Voor komende periode staat er veel op het programma met als hoogtepunt op koningsdag 27 april de Ridder-taptoe op het Ridderplein te Gemert. Hieraan wordt deelgenomen door muziekkorpsen van binnen en buiten Gemert.

Behalve de normale optredens tijdens jaarmarkt – kermis – carnaval e.a. zal er dit jaar onder andere worden deel genomen aan de Brabantse dag en aan de taptoe te Delft.

Na afloop van de jaarvergadering werden diverse jubilarissen gehuldigd. Piet Peters en Antoine van Rooij 12 ½ jaar lid, Eric vos 25 jaar lid – Jos Deenen 40 jaar lid en Peter Pennings en Henk Beekmans zelfs 60 jaar actief als muzikant in onze vereniging. Alle jubilarissen ontvingen behalve bloemen en applaus een oorkonde met insigne, van de KNMO. Henk Beekmans stopt als actief lid en tambour-maître. Martien Leenders stopt ook als actief lid en werd in de bloemetjes gezet voor 56 jaar trouw lidmaatschap. Henk en Martien bedankt voor alles.

De dag werd afgesloten met een feestavond bij Dientje

« van 32 »