Jachthoorn- & Trompetterkorps schittert tijdens het 10-jarig jubileum van Taptoe Heerenveen

Zaterdagochtend vertrokken de leden van het korps met de bus naar Heerenveen om daar hun muzikale kunnen te tonen. Na ontvangst door de organisatie maakte het korps zich klaar voor de generale repetitie. Daar werden de laatste puntjes op de i gezet.

De 10e Taptoe Heerenveen werd door het Gemertse korps geopend met het nummer ‘Prologe’. Na de opening stelde het korps zich op om hun show ‘Batterie –American’ uit te voeren. Deze show met muziek gebaseerd op de Franse batterie fanfare muziek werd met luid applaus ontvangen in Heerenveen. “Wat een schitterend orkest” , “Een unieke en prachtige sound voor een jachthoornkorps en mooie uniformen” waren een aantal complimenten die het korps mocht ontvangen na hun optreden.

Na het showoptreden was er geen rust voor het korps want er moest nog een streetparade gelopen worden door het centrum van Heerenveen. Na de optredens van Muziekverenigingen uit: Ulrum, Zwolle, Amsterdam en Franeker was het tijd voor de finale. Op muziek van het Jachthoorn- & Trompetterkorps marcheerde alle orkesten het terrein op.

Na een tweetal finale nummers werd het taptoesignaal gespeeld door Eric Vos op zijn jachthoorn en ook het Wilhelmus werd door het Gemertse korps verzorgd. Na de afmars werd deze prachtige muzikale dag afgesloten en kunnen de leden terug kijken op een zeer geslaagde dag. Gemert mag trots zijn op zo’n muzikale ambassadeur.

Het korps is altijd opzoek om zijn gelederen te versterken. Mocht je na het lezen van dit stuk interesse hebben om lid te willen worden klik dan hier.

« van 11 »