Jachthoorn- & Trompetterkorps Gemert enthousiast over de oprichting van de Club van 100

Het Jachthoorn- & Trompetterkorps is een muziekkorps uit Gemert bestaande uit ruim dertig leden. Zij verzorgen diverse optredens in Gemert en omstreken, maar ook nationaal en internationaal. Deze optredens bestaan voornamelijk uit straat- en showoptredens, bijvoorbeeld tijdens een taptoe. Ook brengen ze serenades voor openingen en jubilarissen.

Het jachthoorn- en trompetterkorps is vooral bekend vanwege haar statige uniformen, de unieke samenstelling van muziekinstrumenten en de bijzondere muziek die speciaal wordt geschreven voor het korps.

Zoals elke vereniging heeft het jachthoorn- en trompetterkorps veel onkosten om de vereniging draaiende te houden, hierbij kan u denken aan instructeurs, onderhoud van instrumenten en de uniformen.

Al vanaf de oprichting van de vereniging gaan de leden van het jachthoorn- en trompetterkorps in Gemert langs de deuren voor de donateursactie. De inkomsten van deze actie dalen helaas al jaren. Vorig jaar is bij de leden het idee ontstaan om een club van 100 op te richten, voor bedrijven en particulieren die de vereniging een warm hart toe dragen.

Het idee van de club van 100 is verder door de leden uitgewerkt en er is een plan voor opgesteld. Dit plan belicht de twee kanten van de club van 100. Enerzijds levert het inkomsten op voor het jachthoorn- en trompetterkorps en anderzijds zijn er ook extra’s voor de leden van de club van 100. Deze extra’s bestaan uit vermelding van de leden van de club van 100 individueel op de website en in de eindejaarsadvertentie, zoals u ook kunt zien in deze krant. Daarnaast wordt er bij elk optreden buiten Gemert van het jachthoorn- en trompetterkorps één lid van de club van 100 met partner uitgeloot om mee te gaan. Om de steun aan de club van 100 ook in iets tastbaars uit te drukken, ontvangen zij een notenbalk gevormd uit staal (zie onderstaande foto). Elk jaar ontvangen de leden van de club van 100 een nieuwe noot op de notenbalk voor hun jaarlijkse donatie.

Het jachthoorn-en trompetterkorps Gemert is erg enthousiast over de oprichting van de club van 100 en bedankt de leden van de club van 100 voor de sponsoring. Komende maanden zal het jachthoorn- en trompetterkorps actief bedrijven en particulieren gaan benaderen voor het lidmaatschap van de club van 100.

Wilt u meer informatie over de club van 100, klik dan hier.