Geslaagd afsluitconcert achter de rug

Vrijdag 3 juli vond de seizoensafsluiting van het J- & T plaats. Bij thuishonk Dientje werd het Afsluitconcert gehouden. Ondanks het warme weer klonk de muziek erg goed en dat was ook aan het publiek te merken.

IMG_0239

Niet alleen kwamen er nummer uit het huidige straatprogramma voorbij, maar werden er ook nummers ten gehore gebracht uit de oude doos. Zo werd de muziek van verschillende oude shows gespeeld, zoals Grata Novitas en Gemerterade.

In de verschillende pauzes die in het programma zaten, werden de prijzen van de loterij weggegeven. Er werden verschillende cd’s, dvd’s en boeken over/van het J- & T uitgedeeld, maar de kers op de taart waren de vier kaarten voor de Nationale Taptoe in Ahoy die werden weggegeven. Ook werd er in de pauze veel genoten van de heerlijke aardbeiencoupes die verkocht werden. En verschillende kinderen genoten van het springkussen (gesponsord door Crazy Air) en spelletjes die klaar stonden.

Al met al was het een heel geslaagd concert. Het publiek, de leden van het J- & T en de organisatie waren enthousiast over het concert. Wie weet zijn wij volgend jaar weer te vinden op het terras bij Dientje…

« 1 van 14 »