LID WORDEN?

Het Jachthoorn- & Trompetterkorps Gemert neemt jaarlijks deel aan veel gezellige en uitdagende evenementen. Shows lopen op taptoes zit in de roots van ons korps en zijn een geweldige ervaring om aan mee te doen. Maar, het Jachthoorn- & Trompetterkorps doet meer dan alleen dat: streetparades lopen, serenades brengen en corso’s opfleuren met onze unieke muziek, we doen het allemaal! Door de enthousiaste en gemotiveerde┬áleden krijgen wij veel┬ácomplimenten voor onze discipline en uitstraling, maar is het vooral heel leuk om onderdeel van dit korps te zijn. En het mooiste van alles: je hebt geen muziekdiploma nodig! Wij leiden onze leden zelf op, zodat je meteen vanaf het begin van je opleiding bij het korps betrokken bent.

Wil jij onderdeel uitmaken van dit prachtige en vooral unieke korps? Laat dan een berichtje achter via onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met je op!

Of wil je een keertje sfeer proeven bij onze unieke vereniging? Dan ben je bij iedere repetitie van harte welkom. Kijk bij de ‘agenda’ voor het repetitieschema.


Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

   

   

  Hét Jachthoornkorps van Nederland